Retningslinjer for personvern


Dette nettstedet eies av SOPREMA AS:

SOPREMA AS

C/O Juss Pluss Regnskap DA

Ole Deviks vei 2
0666 Oslo

Norge

Informasjonen som publiseres kan inneholde tekniske eller typografiske feil. Informasjonen kan være ufullstendig og kan endres uten varsel. Nettstedet er derfor ingen erstatning for den profesjonelle rådgivningen du får fra våre ansatte. Ved å bruke nettstedet erkjenner den besøkende at han eller hun har hatt mulighet til å ta denne advarselen til etterretning. Alt innhold tilhører SOPREMA AB eller et av selskapene i SOPREMA-konsernet, med mindre annet er angitt.

DITT PERSONVERN HOS SOPREMA

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 2024-05-30. Ditt personvern er viktig for oss. Derfor gjør vi alt vi kan for å holde deg informert om hvordan vi håndterer opplysningene dine og hvorfor. Har du spørsmål, eller er det noe som er uklart? Ikke nøl med å kontakte oss via vårt kontaktskjema eller via e-post.

HVORFOR BEHANDLER VI DATA OG INFORMASJON?

Her i SOPREMA legger vi stor vekt på relevans. Rett informasjon til rett person, til rett tid. Derfor prøver vi å identifisere målgruppen vår så nøyaktig som mulig ved å analysere atferden til de som besøker nettstedet vårt. Dette kalles noen ganger også profilering. Til dette formålet bruker vi Google Analytics, et av de mest brukte webanalyseverktøyene som tar personvern og databeskyttelse svært alvorlig. På denne måten lærer vi litt mer om deg, uten å kjenne identiteten din. Basert på din surfeatferd prøver vi å skreddersy

HVORDAN SAMLER VI INN OG BEHANDLER DENNE INFORMASJONEN?

Vi samler inn det meste av informasjonen via informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker nettstedet vårt. De sender informasjon til verktøyene vi bruker for besøksanalyse, markedsføring og kommunikasjon (f.eks. Google Analytics osv.). Ikke få panikk: Denne informasjonen behandles i det som kalles "pseudonymisert" form. Det betyr at de ikke kan spores direkte tilbake til deg som enkeltperson. Uten å gå inn på for mange tekniske detaljer: Alt dette er selvfølgelig helt sikkert. De fleste av disse eksterne verktøyene er tross alt medlemmer av EU-US Privacy Shield, noe som betyr at de forplikter seg til å overføre personopplysninger i digital form på en sikker måte på tvers av landegrensene. P.S. Bla til "Dine rettigheter". Der finner du en rekke nyttige lenker som kan hjelpe deg med dine annonsepreferanser.

RETTSLIG GRUNNLAG FOR BEHANDLING

Personopplysningene vi samler inn via nettstedet, behandles i samsvar med artikkel 6 nr. 1 i personvernforordningen. Dette betyr at vi behandler personopplysninger: fordi vi har en legitim interesse i å gjøre det, ettersom det er nødvendig for forretningsvirksomheten vår: for å forbedre nettstedet vårt og for å sende personlig tilpassede markedsføringsmeldinger - nå forstår du hvorfor? Fordi vi trenger dem for å oppfylle en kontrakt: Dette betyr at når du kontakter oss, er vi så høflige som du kan forvente av oss og svarer på henvendelsen din. Fordi du har gitt oss tillatelse til å gjøre det: Nyhetsbrevet vårt vil bare bli sendt til deg hvis du har bedt om det (ved å registrere deg via nettstedet: innsjekkingssiden).

VIL DATAENE MINE BLI DELT MED TREDJEPARTER?

La oss ta elefanten i rommet først: Vi vil aldri gi dataene dine videre til tredjeparter for kommersielle formål. Det som kan skje, er at data deles med tredjeparter i forbindelse med trafikkmåling og i forbindelse med metodene og verktøyene vi bruker til dette formålet. På denne måten overføres opplysningene dine til Googles servere i en sikker og "pseudonymisert" form når vi bruker Google Analytics. Eller til MailChimp hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Plug-in-verktøy på nettstedet anses noen ganger som tredjepartsengasjement. For eksempel videresender nettstedet vårt informasjon til sosiale nettverk hvis du deler en av sakene eller blogginnleggene våre via delingsknappene. Både vi og våre tredjepartsleverandører garanterer at vi iverksetter nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine. Det er et løfte!

HVOR LENGE LAGRER VI OPPLYSNINGENE DINE?

Du kan finne lagringsperioden for alle informasjonskapsler vi bruker på nettstedet vårt i vår erklæring om informasjonskapsler. Nettskjemaer du sender inn til oss via nettstedet, spores i vårt innholdshåndteringssystem og databasen som er knyttet til det. Det er ikke angitt noen spesifikk oppbevaringsperiode, ettersom vi ønsker å kunne følge opp alle søknader på en effektiv måte. Du kan selvfølgelig når som helst se gjennom, forbedre, hente ut og slette dine lagrede data. Kontakt oss via e-post, så skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg på best mulig måte. DINE RETTIGHETER Som vi allerede har nevnt ovenfor, har du full kontroll. Det betyr at du har rett til å få tilgang til personopplysningene dine, til å få dem korrigert hvis de er unøyaktige eller ufullstendige, samt til å få dem slettet eller til å begrense behandlingen av personopplysningene. Dette gjelder hvis forespørselen din er "rimelig". Kort sagt betyr dette at vi ikke trenger å iverksette uforholdsmessige organisatoriske og tekniske tiltak. Vi vet at det er mye. Det er mye. Men en velinformert person har dobbel verdi! Ønsker du å dra nytte av disse alternativene? Da kan du kontakte oss via:

e-post 

Vårt online kontaktskjema

Vår adresse:

SOPREMA AS
C/O Juss Pluss Regnskap DA

Ole Deviks vei 2
0666 Oslo

(Ingen besøksadresse)

Dele Integritetspolicy | SOPREMA Norge