Basseng

Under navnet SOPREMAPOOL tilbyr vi et bredt utvalg av armerte syntetiske bassengfolier og andre komplementære produkter for bygging og vedlikehold av svømmebassenger.

SOPREMAPOOL er resultatet av kontinuerlig teknisk forskning

Et resultat som kombinerer vanntettingssystemer og mekanisk motstand. I tillegg former SOPREMAPOOL vannets utseende og etterlater et estetisk avtrykk på omgivelsene.

Oppdag våre beste produkter

Krystallklart vann

Farger, materialer, former - et bredt spekter av muligheter. Hvordan ser bassengdrømmen din ut? Vi gjør drømmene dine til virkelighet.

Favorittform

Du kan selv bestemme størrelsen og formen på bassenget: fra den klassiske rektangulære formen til flere friformede bassenger som er designet for å passe inn i hagemiljøet ditt. SOPREMAPOOL - vedlikeholdsfritt, fleksibelt og egnet for alle former.

SOPREMAPOOL-bassengfolier kan brukes i bassenger av alle materialer: betong, aluminium eller prefabrikkerte stålrammer m.m. Ved å bruke prefabrikkerte konstruksjoner sparer du opptil 50 % av byggekostnadene. Sammenlignet med andre løsninger reduserer SOPREMAPOOL kostnadene. Bassenger med SOPREMAPOOL-malte bassenglinere har lavere vedlikeholdskostnader sammenlignet med bassenger som er malt eller flislagt.

Hvilken farge skal jeg velge?

Soprema tilbyr fire ulike design av bassengliner i flere forskjellige farger. De fire variantene heter SOPREMAPOOL 3D (sensitiv serie), SOPREMAPOOL Design , SOPREMAPOOL Premium og SOPREMAPOOL Feeling. De har alle ulike mønstre og teksturer som passer til en rekke miljøer.

Forskjellen mellom ulike pollinatorer

SOPREMAPOOL 3D inneholder livlige, strukturerte bassengfolier, som med andre ord blir ganske bevegelige i mønsteret når bassenget fylles med vann. De finnes i 14 forskjellige farger og er 1,8 millimeter tykke. SOPREMAPOOL Design består av klassiske farger i fine mønstre. Den er glatt i strukturen og har en tykkelse på 1,5 millimeter. Blant disse bassenglinene kan du også velge antiskli, noe som anbefales hvis du har et trinn ned i bassenget. I dette sortimentet finner du den klassiske og historisk sett bestselgende Marbella-bassengfolien, som finnes i grå, svart og blå. Den tredje designen heter SOPREMPOOL Premium og finnes kun i ensfargede versjoner. Hvis du vil ha et turkisblått basseng, er dette det sikreste alternativet. Alle bassenglinene i Soprema-serien har UV-beskyttelse. Vårt nyeste tilskudd, SOPREMAPOOL Feeling, har de samme fordelene som de andre bassenglinene, men har i tillegg en spesiell sklisikker, preget overflate og er 1,5 mm tykk.

Hvordan velge farge på poollineren din?

Det kan være vanskelig å velge riktig farge på bassengliner. Det viktigste å ta hensyn til er hvordan miljøet rundt bassenget ser ut. Fargen på huset, flisene rundt bassenget og de generelle omgivelsene. Fargen på vannet avhenger i stor grad av hvor bassenget ligger. Jo mer soleksponering, desto mer lyseblått blir vannet. Vannet blir også lysere hvis du velger en lysere farge på bassengliner. Alle bassengliner i Sopremas sortiment kan installeres i alle typer bassenger, enten de er ovale, rektangulære eller runde.

Populære poolliner-farger

Den mest populære lineren i Sopremas sortiment er Marbella-serien, som er en del av SOPREMAPOOL Design. Den finnes i grå, svart og blå, der grå og blå har vært populære opp gjennom årene. Den har en klassisk mosaikkstruktur som gir et fint mønster i bassenget.

Hvor ofte skifter du bassengfolie?

Hvis du blir lei av fargen du har valgt, kan den skiftes ut, men da må du rive av den gamle og leie en montør til å sveise sammen den nye fôringen. Dette er noe du bør ha i bakhodet hvis du ønsker å skifte ut fôret:

  • Omlegging tar like lang tid som nylegging, og det tar mellom én og tre arbeidsdager å skifte ut en bassengliner.
  • Soprema gir mellom 3 og 10 års garanti på bassengliner i tilfelle flekker eller sprekker i impregneringen.
  • Hvis du er usikker på hvilken farge du vil ha, anbefaler vi at du velger en klassisk, ensfarget versjon som er tilgjengelig i SOPREMAPOOL Premium-serien.

Dele Basseng | SOPREMA Sverige